Økologiske jordbær

Vi har plantet økologiske jordbær

Sesong/mnd juni/juli- økologiske jordbær

Vi ser tilbake på en forrykende start på sesongen. Økologiske jordbær ble en suksess.


Følg med på facebook: Søndre Røine Gård, for ferske oppdateringer av økologiske jordbær. Eller send en melding til  Anita, tlf 94976847.


Priser på ferdigplukkede jordbær og selvplukk legges ut i god tid før sesongstart.

VI GLEDER OSS ALLEREDE TIL SOMMEREN 2022.

Få bærene rett hjem på døra

Vår kjølebil, ØkoExpressen, bringer ferdig plukkede bær i kasser rett på døra mot ett tillegg på kr 100,- i Lier og Asker. 


Vi tar imot bestillinger fortløpende på post@sondreroine.no eller bestill via knappen nederst på siden.

Fragaria, eller jordbær som vi kaller det

Søndre Røine Gård er Debio-godkjent. Vi satser alt på miljø, ren mat og et sunt landbruk. Dette er er verdivalg som den enkelte må ta.

Vi har plantet Sonata og Polka som begge er søte og gode bær, røde tvers igjennom. Sesongen er fra ca 20 juni til slutten av juli, avhengig av sommervarmen. Vi jobber med å få tak i gode og miljøvennlige former for emballasje som passer til alle type kunder.

Ofte stilte spørsmål:

- Må jeg ringe før jeg kommer på selvplukk?

Følg med på facebook: Søndre Røine Gård, for å se hvilke dager vi har selvplukk og åpningstider. Du behøver ikke ringe på "selvplukkdager". Er det meldt sterke regnbyger utover dagen må du gjerne ringe for å høre om hvor lenge vi har åpent for selvplukk den dagen.

- Kan jeg ta med egne begre å plukke i?

Vi selger miljøvennlige kurver i cellulosefiber, til å plukke i, men har du egne beger kan du bruke de. Vi selger og esker på gården.

Søndre Røine Gård ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser. Hva med å ta en kombinert badetur til Svangstrand før du kjører noen høydemeter opp til Øverskogen på jordbær og bringebær selvplukk!

Vi har søte, spretne lam, hund og katt på gården.

Ønsker du å spise medbragt niste ute på tunet selger vi drikke til.


En skogstur eller joggetur her oppe gjør godt for både kropp og sjel, det er flere fine stier i nærheten av gården. Og med bringebær i kurver og kasser, klar til å puttes i fryseren har man fått både i pose og sekk.

Ta det som en tur

Her får du og kjøpt våre bær:


Røinebua på Søndre Røine Gård. Vi har noe frosne bær på lur. Både med og uten hams. Delig til dessert, smoothie og syltetøy.Vi er og å treffe på REKO-ringen i Sandvika, Asker, Hønefoss og Oslo. Her kan man bestille varer rett fra bonden